ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΑΒΔΙΚΟΣ - ΠΕΡΣΙΔΕΣ - ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ - ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Διαφορετική επιλογή σκίασης. Πολύ οικονομική λύση με υφάσματα μονόχρωμα, ριγέ εμπριμέ, ρετρό, παραστάσεις, παιδικά σχέδια, διάφανα, SCREEN (μπορούμε να βλέπουμε έξω χωρίς να μας βλέπουν!!!!), Συσκότισης (BLACK OUT) με πλαϊνούς οδηγούς για απόλυτη συσκότιση στο χώρο σας. φυσικό μπαμπού σε μηχανισμούς ROMAN ή ROLLERS.

ΝΕΟ Προϊόν είναι η διπλή Ρολοκουρτίνα, με οριζόντια ρίγα, με σχέδια και χρώματα για ακόμα καλύτερη ρύθμιση στην ποιότητα και ποσότητα φωτισμού που θέλουμε να έχει ο χώρος μας, ( Οριζόντια υφασμάτινη περσίδα Magic Light.)

Μπορεί να συνδυαστεί τέλεια στον χώρο σας, ακόμα και σε επικλινή παράθυρα με πλαϊνές ντίζες, με πολύ μικρό κόστος.

Όλες οι ποιότητες υφασμάτων είναι αντανακλαστικές, αντιστατικές, θερμομονωτικές, αμετάβλητες από τις καιρικές συνθήκες. Οι Ρολλοκουρτίνες διατίθενται και σε υφάσματα βραδύκαυστα, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, με ειδικά πιστοποιητικά για επαγγελματικούς ή και οικιακούς χώρους. Ποιοτικοί μηχανισμοί τελευταίας γενιάς, αλυσίδας ή ελατηρίου με περιστροφική κίνηση για το χειρισμό έως 90ο εύκολη χρήση. Οι μηχανισμοί των ρολλερ, αλυσίδας ή ελατηρίου είναι στο ίδιο χρώμα με το ύφασμα, για τέλεια αρμονία στο χώρο σας. Χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη λειτουργία των rollers από απόσταση.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διαχωριστικό χώρου.

Αναλαμβάνουμε και κατασκευάζουμε, Ρολλοκουρτίνες σε επιθυμητές διαστάσεις, με οριζόντιους οδηγούς σε φ32.φ43, φ52. Εξαρτήματα μηχανισμών ρολλοκουρτινών στο ίδιο χρώμα με το ύφασμα.